Hírek

2017. évi adó- és egyéb aktualitások, szakmai nap Tolna megyében

2017. március 7. 18:10:27
Az MPGE Tolna Megyei Szervezetének tagjai 2017. március 7-én szakmai nap keretében az adótörvények és egyéb kapcsolódó jogszabályok változásairól szóló előadásokon bővíthették a témával kapcsolatos tudásukat
2017. március 7-én Szekszárdon, a Babits Mihály Kulturális Központban a Magyar Könyvvizsgálói Kamara Tolna Megyei Szervezete, a Magyar Számviteli Szakemberek Egyesületének és a Magyar Pénzügyi- Gazdasági Ellenőrök Egyesületének Tolna Megyei Szervezete közös szakmai napot tartott, mely a 2017. évi adó- és egyéb aktualitások címmel került megrendezésre.

szakmai nap 2017. március 7.

A megjelenteket Fausztné Czirják Zsanett, a NAV Tolna Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója, az MPGE megyei szervezetének elnöke köszöntötte, majd ezt követően az adózás rendjéről szóló törvény és a helyi adóról szóló törvény változásait mutatta be a résztvevőknek.

szakmai nap résztvevők

A továbbiakban a NAV munkatársai ismertették a társasági adóval, az általános forgalmi adóval, a személyi jövedelemadóval, valamint több más adó- és járuléknemmel kapcsolatos tudnivalókat.

 

Az előadások után az érdeklődő tagok konzultáció keretében feltehették kérdéseiket.

Fausztné Czirják Zsanett megyei elnök
Dombainé Keresztes Ágnes titkár