Hírek

A Magyar Kormánytisztviselői Kar területi tisztségviselőinek választása

2013. május 17. 10:48:41

Tisztelt MPGEKE Tagok! Tisztelt Kormánytisztviselők!

A Magyar Kormánytisztviselői Kar (a továbbiakban: MKK) Területi Közgyűlései elnökeinek, alelnökeinek, Területi Etikai Bizottságai elnökeinek és a bizottságok tagjainak megválasztásával kapcsolatos folyamat 2013. május 7-én elindult.

Az MKK területi tisztségviselőinek választásán a Kar azon tagja választó és választható, aki feliratkozik a névjegyzékre. Ennek feltétele, hogy nem áll fegyelmi büntetés hatálya alatt, vagy ellene fegyelmi eljárás nincs folyamatban.

A névjegyzék egy interneten keresztül elérhető jelölési és ajánlási modul (Modul) (http://mkk.org.hu/jelolo/) amelyen az ajánlások leadása és a jelölés történik.

A 2013. május 21-30-ig tartó időszakban lehetőség van arra, hogy a névjegyzékbe feliratkozott kormánytisztviselők a Modulon keresztül a „Jelöltek listája” menüpont alatt a magukat jelöltként nyilvántartásba vett kormánytisztviselők között a választott névre kattintva leadják ajánlásaikat a kívánt tisztség tekintetében. Az ajánlások leadása azért különösen fontos, mert a választáson csak az a jelölt választható, akit az adott választókerület névjegyzékébe feliratkozott kormánytisztviselők legalább 1%-a jelöltnek ajánlott. A választható jelöltek közül a Területi Elnökség és a Területi Etikai Bizottság tagjainak megválasztására a 2013. június 10-14. közötti időszakban kerül sor.

 A Kormányzati Ellenőrzési Hivatal munkatársai közül dr. Hegedűs László főosztályvezető-helyettes úr, az Egyesület Képzési és Szakképzési Bizottságának elnöke a Területi Etikai Bizottság tagjának jelölteti magát.

 Tisztelt Egyesületi Tag! Tisztelt Kormánytisztviselő!

Kérjük, hogy a választásokon való aktív részvételével és dr. Hegedűs László úrra leadott ajánlásával és szavazatával segítse elő a Területi Közgyűlés tisztségviselőinek sikeres választását!

 

Grecskó Anita

Kormányzati Ellenőrzési Hivatal