Kiemelt hírek

Pénzügyi tudatosság és szociális biztonság - konferencia a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán

2018. május 10. 12:27:31

2018. május 16-án 10,00 órától "PÉNZÜGYI TUDATOSSÁG ÉS SZOCIÁLIS BIZTONSÁG" címmel Budapesten kerül megrendezésre az MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztályának VI. konferenciája.


tbkeppng_20180510121056_94.png

A lakosság pénzügyi tudatosságát fejlesztő hétéves nemzeti stratégia célkitűzéseit szem előtt tartva az MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztálya a társadalmi felelősségvállalás jegyében aktív szerepet vállal a társadalombiztosítással, szociális biztonsággal, öngondoskodással kapcsolatos információk átadásával.

 

Ezt a célt szolgálja a konferencia, melyre tisztelettel meghívjuk és várjuk tagtársainkat.

A rendezvényt megtiszteli jelenlétével és előadást tart Domokos László úr, az Állami Számvevőszék elnöke, Dr. Gaál Szabolcs Barna úr, a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal elnöke, Prof. Dr. Mészáros József úr, a Magyar Államkincstár elnöke, Dr. Szeleczki Zsuzsanna Judit adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért felelős helyettes államtitkár. A Magyar Nemzeti Bank képviseletében Nagy Koppány igazgató úr, az ECONVENTIO Egyesület részéről pedig Sápi Ákos elnök úr tart előadást.

A konferencia részletes programja itt érhető el.

A részvétel a beléptetés érdekében előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot 2018. május 14-ig az mpgeketb@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-20-419-6274-es telefonszámon kérjük jelezni.

Dávid Ferenc elnök
MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztály