Kiemelt hírek

Új utakon a jövő biztonságáért - TB konferencia a Wekerle Sándor Üzleti Főiskolán

2017. május 8. 11:08:49

2017. május 16-án 10,00 órától €žÚJ UTAKON A JÖVŐ BIZTONSÁGA€ címmel Budapesten kerül megrendezésre az MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztályának V. Konferenciája.


tb-szakopng_20170508110554_82.png

A konferencián bemutatásra kerül a Békéscsabai Médiacentrum Kft. támogatásával készülő "A jövő biztonsága - Mit kell tudni a társadalombiztosításról?" című film előzetese.

Az Állami Számvevőszék és a Kormányzati Ellenőrzési Hivatal vezetői a TB Alapokat és az egészségügyet veszik górcső alá, ugyanakkor a társadalombiztosítás mellett a pénzügyi és adótudatosság, valamint a fogyasztók védelme is nagy hangsúlyt kap a jövő biztonságáért megrendezésre kerülő konferencián.

A rendezvényt megtiszteli jelenlétével és előadást tart Dr. Windisch László úr, a Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Dr. Szeleczki Zsuzsanna Judit adó- és vámszakmai hatósági és felügyeleti ügyekért felelős helyettes államtitkár, valamint Prof. Dr. Mészáros József kormánybiztos, az Országos Nyugdíjbiztosítási Főigazgatóság főigazgatója.

A konferencia részletes programja itt érhető el:Program.pdf.

A részvétel a beléptetés érdekében előzetes regisztrációhoz kötött. A részvételi szándékot 2017. május 12-ig az mpgeketb@gmail.com e-mail címen, vagy a 06-20-419-6272 telefonszámon kérjük jelezni.

Dávid Ferenc elnök
MPGE Társadalombiztosítási Ellenőrzési Szakosztály