Szakosztályok hírei

A Közbeszerzési Szakosztály tájékoztatója

2019. október 19. 08:10:31

Tájékoztató a MPGE Budai Szervezet Közbeszerzési Szakosztálya 2019. október 16-án megtartott szakmai délutánjáról

Az Egyesület Budai Szervezetének Közbeszerzési Szakosztálya 2019. október 16-iki szakmai délutánja jelentős érdeklődés mellett került lebonyolításra. Dr. Zombori Gábor Pál, kamarai jogtanácsos a KEHI, közbeszerzési eljárásokra irányuló ellenőrzéseinek tapasztalatairól adott tájékoztatást. Dr. Puskás Sándor, a Közbeszerzési Döntőbizottság elnöke a jogorvoslati eljárások során született döntések alapján ismertetett gyakori jogsértéseket.

A rendezvényen az egyesületi tagokon kívül részt vettek a közbeszerzési eljárások lebonyolításával és ellenőrzésével foglalkozó munkatársak, szakemberek. A rendezvényre, az ország távolabbi részéről is érkeztek érdeklődők.

A szakosztály köszönetet mond a Magyar Nemzeti Banknak, hogy biztosította a szakmai rendezvény lebonyolításához szükséges helyszínt és technikai feltételeket. Köszönet jár az előadóknak, a PM Államháztartási Szabályozási Főosztály Munkatársainak, akik a BEMAFOR tagok körében is közzétették a szakmai program meghívóját és a rendezvény technikai hátterét is biztosító Magyar Nemzeti Banknak.

A rendezvényt konzultációval zárult. A kormányzati ellenőrzés prezentációja a résztvevők számára a rendezvényen volt megismerhető, a példázott döntőbizottsági jogesetek a Hírportálon megtekinthetők. A szervezők remélik, hogy az átadott ismeretek a résztvevők napi munkájában jól hasznosulnak.

 

Nyilvános előadásanyag: 

MPGE 2019 10 16.pdf