Szakosztályok hírei

Meghívó az MPGE Pénzintézmény Ellenőrzés Szakosztálya Viselkedéskultúra az E-világban című online (Zoom platform) szakmai rendezvényére

2021. november 11. 10:42:18
MEGHÍVÓ

Tisztelt Egyesületi Tagok!

 

 

Az MPGE Pénzintézmény Ellenőrzési Szakosztálya felkérésére Nagy József, a Nemzetközi Protokoll Szakemberek Szervezete Egyesület alelnöke
2021. november 18-án (csütörtökön) 15:00 órai kezdettel
Viselkedéskultúra az E-világban címmel
online szakmai tájékoztatót tart az érdeklődőknek.
A rendezvényen a résztvevők mintegy 40 perces, hiánypótló prezentáció keretében megismerhetik a digitális kapcsolattartás gyakran még formálódó, alapvető udvariassági, protokoll szabályait. A különböző szintű munkahelyi és külső kapcsolattartásban ma már egyre inkább elvárásként megfogalmazódó ismeretek átadására könnyed hangvételben, azonban fókuszáltan és informatívan kerül sor.
A részvételi szándékról a visszajelzést 2021. november 15-én (hétfőn) 12.00 óráig a kamrasg@mnb.hu címre kérjük megküldeni.
A résztvevő a jelentkezéssel egyben hozzájárul ahhoz is, hogy az előadó, a prezentáció lebonyolítása érdekében nevét és e-mail címét kezelje.
Az online kommunikáció a prezentáció során a Zoom alkalmazással történik. A jelentkezők a regisztrációt követően az előadótól e-mailben kapják meg a belépéshez szükséges linket, amelynek megnyitásával csatlakozhatnak a rendezvényhez.
Budapest, 2021. november 10.

 

 

Kamrás Gábor
a Pénzintézmény Ellenőrzési Szakosztály
elnöke